Alles wat u moet weten over de Huawei Matebook 13

De Huawei MateBook 13 is een andere goede versie van Huawei, die gelijke of betere prestaties biedt voor de meeste laptops in zijn klasse en tegen een lagere prijs. Huawei MateBook 13 is een draagbare laptops gemaakt voor mobiele apparaten. Deze nauwkeurige laptopfabrikant komt tot uiting in de soepelheid, het mooie uiterlijk en de solide metalen constructie.

 

Functies: 

schoonheid in het volle zicht.

Het trekt de aandacht van de kijkers met zijn 2K FullView-scherm, 88% schermgrootte en 3: 2 aspectverhouding. Dankzij het 100% sRGB-kleurengamma worden afbeeldingen voorzien van nauwkeurige informatie. En met een beetje vervaging en groen licht blijven je ogen zelfs na urenlang gebruik fris.

Om volledig contact met u op te nemen. 

Dit is een multi-touch display met een gebruiksvriendelijke gebruiker. U kunt scrollen, selecteren en zoomen met slechts één aanraking. Je beweegt met drie vingers naar beneden om een ​​volledige schermafbeelding te maken of om het gebied te lokaliseren dat je gaat fotograferen, allemaal eenvoudig geconverteerd naar eetbare tekst.

Draagbaar chic.

Huawei MateBook 13 is een draagbare computer gemaakt voor mobiele apparaten. Deze prachtige kunst komt tot uiting in de heldere, sfeervolle uitstraling en de solide metalen constructie. Met een gewicht van 1,3 kg en een dikte van 14,9 mm kan hij worden gebruikt in het weekend of op uw volgende zakenreis.

Blijf kalm.

De Huawei Shark-koelventilatoren en het dubbele heatpipe-ontwerp verhogen de efficiëntie van de warmteafvoer met 50%. Dit alles op een laag volume zodat je je kalmte niet verliest.

Nieuwe connecties krijgen. 

Leg je telefoon op het touchscreen, en je ziet je telefoonscherm met hulp van Huawei direct op het scherm van de Huawei MateBook 13 verschijnen. Dit is het beste voor videogesprekken met maximaal drie applicaties tegelijk, evenals voor het direct delen van documenten.

Accu. 

In slechts 15 minuten opladen krijg je 2,5 uur uitstekend werk met Huawei MateBook 13. Je kunt de ingebouwde 65W-oplader gebruiken om je USB-C-compatibele apparaten overal op te laden.

Geluiden.

De Huawei MateBook 13 bevat ultramoderne audiotechnologie die een fantastisch ruimtegevoel geeft met minimale geluidsvervorming.

Het is dun en gemakkelijk te onderhouden. 

Met prijzen tot 16 miljoen Rs, is het niet meer dan normaal dat de ontwerpindustrie de meest aantrekkelijke is in Matebook 13. De ontwerpstandaard is uitstekend en ziet eruit als een dure draagbare computer omdat hij aluminium materiaal gebruikt. Het is geschikt voor diegenen die er op hun best uit willen zien wanneer ze hun collega’s of klanten ontmoeten. De behuizing voor de Matebook 13 is ook klein. Hij is ongeveer 16,7 mm breed en weegt slechts 1,43 kg. Op het eerste gezicht is de informatie die u verstrekt vergelijkbaar met de MacBook. Deze kleine en lichte schalen maken de Matebook 13 zeker klaar voor gebruik.

Eén desktoptoegang. 

Met de aan/uit-knop van de vingerafdruk kunt u uw Huawei MateBook 13 ontgrendelen en inloggen met slechts één tik. Makkelijk, snel en veilig.

Werk snel met wifi 6. 

De standaard ingebouwde Wi-Fi 6 levert Wi-Fi-snelheden tot 2,4 Gbps, terwijl een 2 x 2 MIMO-lijn zorgt voor een stabiele verbinding.

Conclusie: 

Dit is de beste laptop voor Huawei-gebruikers. Het heeft uitstekende eigenschappen zoals een goed geluidssysteem, levensduur van de batterij, display, enz. Je kunt het gemakkelijk gebruiken en ervan genieten.