//

Dit zijn dé buitenzonwering trends van 2020

EG Photography

De zomer is inmiddels voorbij en dat kunnen we goed merken aan de extreem warme en zonnige dagen. De zonneschermen, screens, rolluiken en andere buitenzonwering worden volop gebruikt en zijn misschien wel toe aan een opknapbeurt. Heb jij nog geen buitenzonwering maar wil je een nieuw zonnescherm kopen? Dan is het de hoogste tijd om je te oriënteren. Door de zon van buitenaf te weren krijgt de zon geen kans om via ramen en deuren je woning binnen te dringen. Om je goed voor te bereiden hebben wij de belangrijkste trends van 2019 voor je op een rijtje gezet.

Trend 1: Zonwering zorgt voor goed klimaat in huis

Via ramen en deuren komt de meeste warmte een woning binnen. Het is dus belangrijk om na te denken over buitenzonwering. Met zonwering kun je een milieubewuste keuze maken. Een airco geeft warmte af naar buiten. Zonwering zorgt er juist voor dat je huis niet opwarmt. Doordat zonnestralen geen kans hebben zal de woning aangenaam koel blijven tijdens warme zomer dagen. Met een zonnescherm zorgt je ervoor dat de zon niet naar binnen schijnt en creëer je ook een fijn schaduwplekje op je terras. Wil je een zonnescherm kopen? INHUIS Plaza biedt een groot assortiment aan zonneschermen op maat. Laat je adviseren over de mogelijkheden voor jouw situatie.

Trend 2: Binnen- en buiten op elkaar afgestemd

Binnen naar buiten halen en andersom. Het terras wordt een verlengstuk van je huis, het is een extra ruimte waar je kunt leven en werken. Door de zelfde stijl te hanteren voor je terras en binnen wordt het een mooi geheel. Heb je en moderne en strakke stijl in je interieur met veel witte en zwarte tinten? Kies dan voor een zonnescherm met een kleur doek die mooi matcht met deze stijl. Een zwart of antraciet doek past goed bij een modern interieur.

Trend 3: Zonwering op afstand bedienen

Buitenzonwering wordt tegenwoordig bijna alleen nog maar elektrisch verkocht. Hierbij kun je je zonnescherm of screen bedienen met een afstandsbediening of app op je smartphone. Wanneer je je zonnescherm met een app bediend kun je dit ook op afstand doen. Gaat het regenen en je hebt je scherm thuis nog uit staan? Stuur het scherm gemakkelijk in met je telefoon. Het bedienen van je buitenzonwering was nog nooit zo makkelijk!

Buitenzonweringspecialist: INHUIS Plaza

Wil je een nieuw rolluik, screen of zonnescherm kopen? Laat je hierbij goed adviseren door een specialist. INHUIS Plaza is dé specialist van zonwering op maat. Van zonnescherm tot terrasoverkapping. Voor alle buitensituaties en wensen biedt INHUIS Plaza een passende oplossing. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe buitenzonwering geschikt is.