/

Surveyworld review: hoe werkt het?

Surveyworld is een populair enquête- en onderzoekspanel voor bedrijven dat beschikbaar is in meer dan 70 landen. En als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om online geld te verdienen, klinkt Surveyworld als een droom. Je hoeft tenslotte alleen maar jouw mening te delen en deel te nemen aan verschillende enquêtes om betaald te worden. Maar is Surveyworld legitiem en de moeite waard om te gebruiken? En hoeveel kun je eigenlijk verdienen met deze website? Dat gaan we onderzoeken in deze Surveyworld review.

Surveyworld review

Surveyworld.me is een betaald enquête- en onderzoekspanel dat in 2017 in Nederland is begonnen. De website wordt beheerd door e-Bron Marketing en verbindt deelnemers met verschillende enquêtebedrijven en onderzoeksmogelijkheden. Hier kun je geld verdienen door je mening te delen.

Surveyworld wordt ook wel een enquêterouter genoemd. Dit zijn websites die geen eigen enquêtes hebben, maar op hun website enquêtes van externe providers verzamelen.

Wanneer je op een enquête klikt, word je doorverwezen naar de aanbieders waar je de enquêtes invult. Een rode vlag is meteen dat er niet heel veel informatie is over het bedrijf of het managementteam erachter. Deze website is ook niet geaccrediteerd door het BBB (Better Business Bureau).

Maar volgens zijn website heeft Surveyworld meer dan 200 panels in meer dan 70 landen. Het stelt ook dat het op het moment van schrijven meer dan 5 miljoen leden heeft.

Hoe werkt Surveyworld?

SurveyWorld is volledig gratis te gebruiken, net als andere get-paid-to-websites. Het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden. Het platform is beschikbaar in tientallen landen, waaronder de Verenigde Staten, Nederland, Canada en Australië. Zodra je een Surveyworld-account hebt aangemaakt, helpt het je te matchen met open enquêtemogelijkheden en onderzoekspanels. Dan kun je enquêtes invullen om betaald te worden.

Dat is het belangrijkste deel van Surveyworld.me. De website betaalt je zelf niet, maar verbindt je met betaalde enquêtemogelijkheden van andere bedrijven. Dit betekent niet dat je niet wordt betaald voor het doen van enquêtes. Maar het is iets om in gedachten te houden wanneer je jouw opties overweegt.

Hoeveel betaalt Surveyworld?

Aangezien Surveyworld je verbindt met verschillende enquêtepanels, hangt de hoeveelheid geld af van de partner waarmee je verbinding maakt. Maar dit is absoluut een lagerbetaalde bijzaak. De meeste enquêtesites betalen maximaal € 1 tot € 5 per uur. Het is gewoon een manier om snel geld te verdienen, geen fulltime baan.

Dit is de aard van deze websites. Dus verwacht niet meer dan € 10 tot € 100 per maand te verdienen met de partners van Surveyworld. Ervan uitgaande dat je de tijd neemt om enquêtes in te vullen.

Uitbetalingsmethoden variëren ook afhankelijk van de sites die Surveyworld aanbeveelt, maar omvatten vaak:

• Gratis PayPal-contant geld

• Cryptocurrencies zoals Bitcoin

• Gratis cadeaubonnen voor bedrijven als Amazon

• Gratis Visa-cadeaubonnen

Is Surveyworld legitiem?

Surveyworld is een legitiem bedrijf. Het verbindt gebruikers met verschillende enquêtepanels waar ze hun mening kunnen delen om geld te verdienen. De site is echter verwarrend om te gebruiken en het is slechts een tussenpersoon tussen jou en verschillende enquêtepanels. Je kunt beter meer populaire enquêtesites gebruiken. Surveyworld is niet de manier waarop we aanbevelen om online geld te verdienen.

Een gebrek aan opties voor klantenondersteuning en een verwarrende website zijn twee enorme nadelen. En het is ook vrij onduidelijk wat de website eigenlijk biedt en wie erachter zit.

Nogmaals, Surveyworld is geen oplichterij, maar we denken niet dat het de best betaalde enquêtesite is die er is. Je bent veel beter af met alternatieven zoals PanelClix.

Voor-en nadelen

Voordelen:

• Surveyworld promoot legitieme enquêtesites

• Je kunt zonder veel moeite wat geld verdienen

• Iedereen met een internetverbinding kan meedoen

• Surveyworld werkt met tientallen panels en enquêtesites van over de hele wereld

Nadelen:

• Je kunt niet rechtstreeks geld verdienen met de site, aangezien alle enquêtes van derden zijn

• De website is onduidelijk en moeilijk te navigeren

• Niet transparant in wie het beheert