4 redenen om een kantoor te huren in Overijssel

Overijssel is groot en heeft enorm veel te bieden. Heb jij een bedrijf in Overijssel en ben je op zoek naar een kantoorruimte? Dan geven wij je 5 redenen waarom je juist een kantoorruimte in Overijssel wil hebben. Lees je mee?

Overijssel is een uitgestrekte provincie waar aan de ene kant de IJssel stroomt en aan de andere kant de grootste stad van de provincie ligt. Het gaat hier natuurlijk over Enschede. Je kan alle kanten op in Overijssel en juist de diversiteit in deze provincie maakt hem zo geweldig en uniek.

Wij geven je hieronder 5 verschillende redenen voor een kantoorruimte in Overijssel. Het is een lang uitgestrekte provincie. Je kantoorruimte huren kan overal, dus waar jij jouw kantoor wil vestigen bepaal je zelf. Denk bijvoorbeeld aan Zwolle, Enschede of Deventer.

1.    Het hoogtepunt Giethoorn

Natuurlijk komt deze boven aan te staan. Misschien niet omdat jij direct hier je kantoorpand wilt hebben. Maar vanuit Kampen of Zwolle ben je zo in het Venetië van het noorden. Wil jij een leuk uitje met het team, dan is dit de place to go. En dat is óók heel belangrijk!

2.    Zwolle is dynamisch

Een prachtige stad om jouw bedrijf te vestigen is Zwolle. Deze stad heeft eigen alles te bieden, van grachten tot hippe eetgelegenheden tot zelfs een Michelin sterrenrestaurant. Wil jij je bedrijf dus in een hippe en moderne stad vestigen dan is Zwolle een goede keuze.

3.    Je kantoor in Enschede

Een andere optie in Overijssel is om te kiezen voor Enschede. Dit is de grootste stad van Overijssel en stond vroeger bekend om de textielindustrie. Inmiddels is Enschede een energieke studentenstad. Wil jij hier je kantoorruimte vestigen kijk dan eens bij SKEPP voor de mooiste pandjes.

4.    Met de fiets naar je werk

Wil jij net buiten de stad wonen en in een stad werken? Overijssel is misschien wel fietsprovincie nummer één. Zo fiets je via de mooiste paden richting jouw kantoor en hoef je zeker niet om te fietsen om door de natuur te komen, denk bijvoorbeeld aan de Veluwe. Overijssel is natuur én cultuur in één.

Daarom dus jouw kantoor in Overijssel

Je hebt 4 geweldige redenen gekregen om je te vestigen in Overijssel. Zo is Zwolle een heerlijke stad die aanvoelt als een dorp. Zo kan je nog steeds een beetje van het studentenleven blijven proeven in Enschede en heb je meerdere mogelijkheden tot culturele uitjes in Overijssel zoals Giethoorn of de Veluwe.

Meer weten over ondernemend Overijssel? Kijk eens hier!