//

5 Goedkoopste printers van 2020

Je hebt een nieuwe printer nodig. Je bent namelijk veel meer aan het thuiswerken dan vroeger, je oude printer doet het echt niet meer, of je wilt gewoon vaker kunnen printen zonder gedoe. Maar je hebt een beperkt budget. Gelukkig lees je hieronder meer over de 5 goedkoopste printers van 2020, zodat je een keuze kunt maken voor een printer die bij jou en je portemonnee aansluit.

HP DeskJet 2620 – All-in-One

De HP DeskJet 2620 All-in-One printer is zeer geschikt voor thuiswerken. Het is heel eenvoudig om te printen, kopiëren en scannen. Dit is een zeer veelzijdige alles-in-één-printer die je kunt aansluiten op je internetconnectie, zodat je ook eenvoudig kunt printen vanaf je pc en je smartphone. Een kopie van een belangrijk document maken en naar je smartphone sturen is ook geen probleem. De HP app helpt je om het inktniveau en het papier van je printer op peil te houden.

HP Envy 5030 – All-in-One

De HP ENVY 5030 All-in-One printer is geschikt om thuis te gebruiken. Deze printer valt op doordat hij echt heel eenvoudig te installeren is. Je kunt draadloos afdrukken in een handomdraai via je computer of je telefoon.  Met deze printer kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen. Het is ook zeker mogelijk met deze printer om rechtstreeks naar je mobiel te scannen. Ook bij deze printer kun je gebruimaken van de handige HP app. Hiermee kun je printopdrachten vanaf je telefoon versturen naar je printer. Deze printer is ook zeer prettig in de bediening, door het kleurendisplay. Van alle gemakken voorzien, deze HP ENVY 5030 All-in-One printer.

Epson Expression XP – 452

De Epson Expression Home XP-452 is een van de laatste modellen van Epson. Alle nieuwste snufjes op printgebied zijn in deze prachtige printer geïntegreerd. Printer is nog eenvoudiger geworden hierdoor. Het is ook echt een printer voor het hele gezin, want ongeacht waar vandaan een printopdracht wordt gestuurd, de printer zet ze voor je in de rij en print ze netjes achter elkaar. Deze printer is zoals de meeste printers op je thuisnetwerk aan te sluiten. Printen vanaf je Apple- of Android-device is dan ook zo gepiept. Het is een all-in-one, dus ook kopiëren en scannen is mogelijk. De printer heeft een groot bereik, geef dus printopdrachten terwijl je onderweg bent. Als je thuiskomt liggen je laatste foto’s voor je klaar. Heerlijk toch? Zonder internetverbinding of modem kan je ook een directe connectie maken via ‘Wifi Direct’. Dus deze printer is echt van alle gemakken voorzien. Oké, nog een laatste pluspunt van deze printer is dat hij zuinig is en gemakkelijk te onderhouden. De cartridges zijn verwisselbaar, dit betekent dat je enkel de kleur die op is hoeft te vervangen en niet de hele set.

Canon MG2550S – All-in-One

De Canon PIXMA MG2555S All-in-One printer is met name geschikt voor thuisgebruik. Met deze printer kun je eenvoudig printen, kopiëren en scannen, zoals bij alle all-in-one printers het geval is. Dit systeem staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Hij is ook erg stijlvol en heeft een compact design. Het is een pareltje voor op je bureau en hij heeft zeer krachtige functies voor de thuisgebruiker. Van het printen van lappen tekst tot kleurrijke familiefoto’s, deze Canon printer kan het zeker weten voor je regelen. Deze printer staat met recht in de top 5 van de beste en goedkoopste printers van 2020.

Canon MX475 – All-in-One

De Canon PIXMA MX475 All-in-One is ideaal voor thuis, maar kan ook prima op kantoor. De printer is voorzien van een compact FastFront-design. Hiermee is het laden van papier en het verwisselen van de inktpatronen super eenvoudig gemaakt. Canon heeft ook een app ontwikkeld voor bij de printer en voor ultiem printgemak. De Canon PRINT-app maakt het mogelijk om flexibel met printen en scannen om te gaan. Je kunt het vanaf je telefoon en met een wifi-netwerk allemaal in een handomdraai voor elkaar boksen. Deze printer heeft daarnaast een ADF (Auto Document Feeder), waarmee tot 30 pagina’s automatisch gescand of gekopieerd kunnen worden.

Nu ben je helemaal op de hoogte van de voordeligste printers van 2020. Denk je ook aan het bestellen van de juiste cartridges? Anders kun je nog niet printen en dat zou zonde zijn. Misschien is de veelvoorkomende hp inkt 301 de meest geschikte cartridge voor jou. Dit inktpatroon past in ieder geval in veel printermerken en -soorten.