Besparingstips

Bespaar hoge kosten door het beter beschermen van je telefoon

0

Is jouw telefoon voor jou ook heel erg belangrijk? Dan wil je liever dat je smartphone zo lang mogelijk meegaat. In deze blog geven wij tips voor het beschermen én onderhouden van je telefoon, zodat ‘ie zo lang mogelijk mee kan gaan. En jij op een simpele manier geld bespaart.

  1. Kies voor een goed beschermhoesje

Of je nu al jaren dezelfde mobiele telefoon hebt of net een nieuwe hebt? Om jouw mobiel hoort een bijpassend hoesje. Telefoonhoesjes die precies op maat zijn gemaakt voor jouw toestel, zoals Samsung a70 hoesjes, kunnen jouw mobiele telefoon perfect beschermen zodat ‘ie veel langer mee kan gaan. Daarnaast maak jij jouw telefoon vele malen unieker als je kiest voor een mooi telefoonhoesje dat past bij jouw persoonlijkheid.

  1. Laat je telefoon repareren als er (toch) een barst in zit

Is je telefoon toch op de een of andere manier verkeerd gevallen met een deuk of barst tot gevolg? Laat dan je telefoon vakkundig repareren. Door deuken, krassen en barsten weet vuil makkelijker een weg naar binnen te vinden. Wat slecht is voor je telefoon. Daarbij ben je voorzichtiger met je mobiel als ‘ie weer haast als nieuw is. Dus ga je er ook zuiniger mee om in de toekomst. En dat scheelt je (vroegtijdig) een nieuwe telefoon.

  1. Stel de updates niet uit

Heb je het gevoel dat je elke week een update moet uitvoeren? En stel jij daarom de updates altijd uit? Updates zijn niet alleen om programma’s beter te laten draaien, ze zorgen er ook voor dat interne problemen worden opgelost. Door langdurig geen updates uit te voeren, loop je de kans dat jouw mobiele telefoon crasht of dat ie onveilig wordt. Een nieuwe smartphone is duurder dan even een update uitvoeren. Dus bescherm jouw mobiel niet alleen van buitenaf, maar zeker ook van binnenuit.

Zoals je ziet zijn er een aantal dingen die je kunt doen, zodat jij jouw telefoon nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo hoef je niet onnodig geld uit te geven aan hoge kosten. Want: wij durven wel te wedden dat jij wel wat anders leuks kunt bedenken om te doen van het geld dat je straks bespaart.

Zo bespaar je geld op je kleding

Previous article

Zo bespaar je op je Opel

Next article
Login/Sign up