Besparen op je abonnementen, hoe doe je dat?

Het afsluiten van een telefoon- en internet abonnement doe je niet zomaar. Vaak is het een dure aankoop die je goed wil maken. Je wilt al je wensen in het abonnement hebben en tegelijk ook de goedkoopste optie hebben. Besparen op je internet- en telefoonabonnementen is namelijk mogelijk!

Er zijn heel veel verschillende providers die abonnementen aanbieden en dat maakt de zoektocht naar het beste abonnement maar al te lastig. Het is daarom belangrijk dat je voor jezelf besluit wat je wil. Vaak neem je een nieuw abonnement omdat je over de ander niet tevreden was of omdat je gaat  verhuizen en daar iets nieuws moet hebben.

Kijk naar wat je gebruikt

Wat wil je? Om die vraag te beantwoorden is het slim om naar je gebruik te kijken. Wil je snel internet of maakt de snelheid niet heel erg uit voor jou? Als je niet veel internet gebruikt is internet meestal ook niet belangrijk. Kijk je veel televisie en wil je alle zenders kunnen zien of maakt dit ook niet uit? Door de komst van internet kun je al heel veel terug kijken of programma’s kijken die niet op de televisie te zien zijn. Dit is ook iets om mee te nemen in je keuze.

Alles in een!

Uiteraard kun je niet alleen een internet of alleen televisie abonnement nemen. Wat dacht je van alles in 1! Ook hier zijn verschillende mogelijkheden in aanbod van bijvoorbeeld televisie zenders dus hier is uiteraard het een en ander mogelijk.

Tip!

Kijk je tegenwoordig echt niet meer veel televisie waardoor je niet veel zenders nodig hebt. Of zo gezegd; jij hebt het basispakket aan televisiezenders nodig? Breidt je televisie uit met het internet! Ja dit kan, zelfs als je geen smart-tv hebt. Het enige wat je nodig hebt is een HDMI-aansluiting in je televisie en hier sluit je een Google Chromecast op aan. Deze koop je los en is een eenmalige investering van om en nabij vier tientjes. Je kunt je telefoon, tablet of laptop aansluiten op de chromecast waardoor je ineens op groot beeld uitzending gemist kunt kijken. Een goedkope en snelle oplossing.