/

Beste laptops onder 200 euro in 2019

Hoewel je steeds meer kunt doen met je smartphone, is het soms toch wel handig om een laptop te hebben. Om op te werken bijvoorbeeld. En er zijn supermooie luxe laptops te krijgen, die dan ook de hoofdprijs kosten. Inmiddels zijn er gelukkig ook budgetvarianten te krijgen, waar je voor gewoon gebruik ook prima mee uit de voeten kunt.

Vergelijken van prijzen loont trouwens altijd, ook al heb je al een voordelige laptop gevonden. Op Bigshopper.nl kun je prijzen van de beste laptops met elkaar vergelijken, zodat je nooit teveel betaalt!

Lenovo Chromebook S330 81JW0008MH

Een Chromebook is een laptop die geen Windows als besturingssysteem heeft, maar Chrome OS. Dit besturingssysteem is minder vatbaar voor virussen en heeft een langere batterijduur dan andere besturingssystemen. Je kunt op deze laptop makkelijk 10 uur achtereen werken zonder opladen! Het enige wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen met deze laptop is een Google Account. Hij start snel op en is zeer geschikt om in de cloud te werken. De laptop is vooral bedoeld voor dagelijkse zaken als tekstverwerking, het kijken van een filmpje of het spelen van lichte spellen.

HP 17-ca0204ng

Deze HP is voorzien van een 17,3 inch scherm, dat is groter dan de meeste standaard laptops in deze prijscategorie. Dit maakt hem ook wat zwaarder en dus minder makkelijk om mee te nemen, maar voor het kijken van filmpjes is dit wel prettiger. De batterijduur is alsnog 9 uur, en binnen 45 minuten is de batterij dankzij FastCharge weer voor 50% opgeladen. De grote harde schijf van 500GB is genoeg om foto’s en belangrijke documenten op op te slaan. Alle aansluitingen die je nodig kunt hebben zijn aanwezig, inclusief een geheugenkaartlezer en een DVD speler.

Winnovo Notebook V142

Deze compacte laptop is zeer geschikt voor onderweg, het speciale scherm met LED backlight zorgt voor een goede zichtbaarheid, ook in (zon)licht. Ondanks het compacte formaat met 14 inch scherm, zijn alle aansluitingen die je nodig zou kunnen hebben aanwezig. Met slechts 1,39 kilo is dit een superlichte laptop die wel keurig is afgewerkt zodat je hier prima op kunt werken. Hij is krachtig genoeg voor (licht) kantoorwerk, entertainment en studie.

Refurbished of nieuw?

Je ziet steeds vaker refurbished apparatuur aangeboden worden. Hierbij wordt teruggenomen apparatuur, dat bijvoorbeeld onder garantie defect is gegaan, gerepareerd en gereviseerd en opnieuw verkocht. Aanbieders claimen dat de apparaten als nieuw zijn, maar dat zijn ze, ondanks de vervanging van verschillende onderdelen, dus niet. Toch wil dat niet zeggen dat je het gewoon niet moet doen, maar je moet wel een beetje opletten. Dan kun je voor een mooie prijs wel een hoogwaardig apparaat kopen!