Beste neustrimmers van 2023

Neustrimmers zijn onmisbare verzorgingsproducten. Ze verwijderen op een makkelijke en pijnloze manier overtollig neushaar. Ben je op zoek naar een goede trimmer? We hebben de beste neustrimmers van 2023 voor je uitgezocht en getest

Wat is een neustrimmer precies?

Een neustrimmer bezorgt je een verzorgd uiterlijk. Deze handige elektrische apparaten zorgen ervoor dat je overtollig neushaar op een makkelijke manier kunt verwijderen. Uiteraard pijnloos. Een neustrimmer werd op een accu of een batterij. Daarnaast zijn ze handzaam qua formaat en passen ze precies in je toilettas. Een neustrimmer is in veel gevallen ook voorzien van extra accessoires. Met de schoonmaak borstels houd je het apparaat netjes schoon terwijl je met de extra opzet kammen ook je wenkbrauwen kunt modelleren.

Een trimmer verwijderd ook moeiteloos oorharen. Een neustrimmer is veilig in gebruik. Het mesje met beschermkap is scherp waardoor het moeiteloos stugge neusharen verwijderd. De duurdere uitvoeringen zijn in veel gevallen zelfs waterdicht. Dat betekent dat je het apparaat ook met water kunt reinigen en afspoelen. Als je jouw dagelijkse verzorgingsritueel wilt uitbreiden met een neustrimmer, dan kan de keuze voor een apparaat dat bij je past nog best lastig zijn. Tegenwoordig heeft elke trimmer zijn eigen specifieke functies en mogelijkheden.

6 beste neustrimmers van 2023

Philips Series 3000 NT3160/10

Deze trimmer van Philips is geschikt voor zowel neus- als oorhaar. Het apparaat is tevens geschikt om je wenkbrauwen gelijkmatig mee in model te kunnen brengen. Deze neustrimmer ligt makkelijk in de hand en werkt op een AA-batterij. Met de bijgeleverde accessoires verwijder je neusharen en oorharen in een handomdraai. Deze Philips neustrimmer is waterdicht zodat je deze eenvoudig kunt reinigen onder de kraan. Het apparaat heeft een duurzaam design en wordt geleverd met een handige etui. Op deze manier neem je hem makkelijk met je mee in de koffer of toilettas.

Remington NE 3455

Remington is een bekend merk als het gaat om apparaten die de uiterlijke verzorging makkelijker maken. Dat geldt ook voor deze handige neus, oor en wenkbrauw trimmer. De NE 3455 van Remington heeft handige opzetborstels. Je haalt daarmee moeiteloos de haren uit je neus weg, ook als deze moeilijk bereikbaar zijn. Deze neustrimmer werkt op een AA-batterij en wordt compleet geleverd. Dat wil zeggen dat je niet alleen de beschikking hebt over het apparaat zelf, maar je krijgt er ook een handige kam en een schaar bij. Omdat deze Remington neustrimmer wordt geleverd in een stevige etui, is dit apparaat een goede keuze als je veel reist.

Wahl Triple Head

De Triple Head neustrimmer van Wahl is geschikt voor diverse doeleinden. Het apparaat wordt geleverd met maar liefst 3 koppen. Je kunt er niet alleen je neushaar mee verwijderen, maar ook je oren uitscheren en je wenkbrauwen trimmen. Daarnaast is deze neustrimmer ook geschikt voor het bijhouden van de beharing in de schaamstreek. Deze Wahl neustrimmer werkt op batterijen en wordt standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Met deze neustrimmer verwijder je niet alleen pijnloos overtollige beharing, maar kun je wenkbrauwen en bakkebaarden ook prima in model brengen. Door het beschermkapje kun je de trimmer ook veilig meenemen in je toilettas.

Babyliss For Men E65OE

Deze neustrimmer van Babyliss is geschikt voor het verwijderen van neushaar en oorhaar. De trimmer is voorzien van een ronde kop met ronddraaiende messen. Daardoor kun je ook haar verwijderen wat zich op moeilijk bereikbare plaatsen bevindt, bijvoorbeeld in de neusvleugels. De kop van deze Babyliss For Men neus trimmer is verwijderbaar. Schoonspoelen kan onder de kraan want de kop is bestand tegen water. Dit verzorgingsproduct werkt op een AA-batterij en verbruikt weinig energie. Het apparaat is licht van gewicht en heeft een fijne ligging in de hand. Je kunt met deze trimmer zowel nat als droog werken.

Braun EN10

Deze oortrimmer en neustrimmer van Braun zorgt ervoor dat je heel precies te werk kunt gaan. Het ergonomische design ligt fijn in de hand waardoor je oorhaar en neushaar tot in detail en pijnloos kunt verwijderen. Deze neustrimmer heeft ronddraaiende messen. Haren op moeilijke plaatsen haal je dus ook makkelijk weg. Het apparaat werkt op een batterij en kan tot wel 1 uur achtereen gebruikt worden. Omdat zowel de kop als het handvat van de neustrimmer bestand zijn tegen water, kun je hem moeiteloos afspoelen onder de kraan. Het beschermdopje zorgt ervoor dat de messen niet beschadigen als je de trimmer meeneemt in je toilettas of koffer.

Philips NT5180/15 Neustrimmer

Ook dit Philips apparaat mag absoluut niet in deze lijst ontbreken. Het is een multi-functionele neushaartrimmer die door het model van de mesjes ook geschikt is als oortrimmer of wenkbrauwtrimmer. Er twee verschillende type neushaartrimmers: met een ronde kop waar de trimmer op zit, of een langwerpige neushaartrimmer waar de mesjes aan de zijkant zitten. De Philips NT5180 neustrimmer is een trimmer waarbij de mesjes aan de zijkant zitten. Hierdoor is het ook mogelijk om dit apparaat te gebruiken voor je wenkbrauwen. Er zit namelijk ook een extra accessoire bij waarmee je je haren op één lengte kunt trimmen. Deze trimmer is pijnloos en zorgt er voor dat je haren netjes afgetrimd worden. Daarnaast heeft het een mooi design en wordt het geleverd met veel verschillende accessoires.

Surker Neus en Oorhaar trimmer SK-208

Ben je klaar met die vervelende haartjes in je neus of op andere plekken waar jij ze liever niet hebt. Maar kan je er maar moeilijk bijkomen? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Namelijk deze Surker neus en oorhaar trimmer SK-208. Dit is een trimmer dit doet wat je ervan verwacht. Zo is hij mooi compact en klein en scheert hij heel precies. Hij werkt op batterijen hierdoor kan hij nooit op zijn. Ook krijg je een fabrieksgarantie van maar liefst 2 jaar. Een ideale deal als je het ons vraagt!

AyeWay 4 in 1 Neushaartrimmer

Je bent opzoek naar een model waarmee je in één klap klaar bent. Dan is de AyeWay 4 in 1 Neushaartrimmer precies waar jij naar opzoek bent. Zo is hij heel compleet, want hij is gemaakt voor je neus, oren en ook je wenkbrauwen of zelfs je baard. Hij is spatwaterdicht en je kan hem goed blijven gebruiken in vochtige ruimtes. Een perfect apparaat voor bij je thuis of wanneer je op vakantie gaat.

Koopgids: waar moet je op letten voordat je een neustrimmer koopt?

Functies

Voor je overgaat tot de aankoop van een trimmer, is het goed om de functies tegen elkaar op te wegen. Niet elk apparaat heeft namelijk dezelfde mogelijkheden. Wil je de neustrimmer vooral voor neus- en oorhaar gebruiken? Dan heb je in veel gevallen geen apparaat nodig met extra opzetstukken. Als je ook je wenkbrauwen en bakkebaarden regelmatig wilt trimmen, dan moet een neustrimmer ook opzet kammen bevatten. Daarmee kun je jouw wenkbrauwen de look geven die je wenst zonder dat dit pijnlijk is. De wat minder uitgebreide neustrimmers hebben vooral een roterende kop en zijn geschikt voor overtollig haar in de neus en oren.

Waterdichtheid

Als je een nieuwe neustrimmer wilt kopen, dan is het ook belangrijk om te bepalen of je een waterdicht model nodig hebt, of juist niet. Niet elke trimmer is automatisch waterdicht. Een apparaat dat bestand is tegen water en vocht kan vooral makkelijk zijn als je vaak nat scheert of de trimmer wilt gebruiken als je onder de douche vandaan komt. De haartjes zijn dan vaak nog vochtig. Het binnenwerk moet hiertegen bestand zijn. Een waterdichte neustrimmer is tevens aan te raden als je de kop, of zelfs het hele apparaat, wilt afspoelen onder de kraan om hem te reinigen. Doe je dit liever met een borsteltje, dan kun je ook kiezen voor een exemplaar zonder waterdichte eigenschappen.

Accessoires

Neustrimmers worden op verschillende manieren geleverd. Het is dus goed om vooraf te bepalen welke accessoires je nodig hebt, zo dat je niet onnodig teveel betaald bij de aanschaf. Ben je op zoek naar een neustrimmer die je ook voor je wenkbrauwen en bakkebaarden kunt gebruiken? Kies dan voor accessoires zoals een extra kam en een schaar. Ook platte opzet messen zijn een must. Accessoires bij een neustrimmer kunnen ook bestaan uit een handig opberg-etui. Dit is vooral aan te raden als je vaak reist of de neustrimmer mee wilt nemen in je bagage. Zo houd je alles overzichtelijk op één plaats en heb je het minste kans op beschadigingen. Een trimmer die ook geschikt is voor onder andere wenkbrauwen, bevat vaak meer accessoires dan een simpel uitgevoerd exemplaar.