Deze mensen die je kent gebruikten psychedelische drugs 

In de geschiedenis van de psychelica zijn er veel ook bekende mensen die er beter van zijn geworden. Zo zijn er voorbeelden van artiesten, maar ook bekende Nederlanders. Lees er hier meer over. 

Wil jij ook een keer truffels of paddo’s gebruiken om er iets van te leren? Dan is er één met een toepasselijke naam: golden teacher paddo. Deze gaat je waarschijnlijk veel inzichten geven tijdens een trip. 

Katja Schuurman 

Ze kwam groot in het nieuws. Er zijn namelijk niet veel bn’ers die te koop lopen met hun drugs gebruik. Maar Katja Schuurman geeft aan dat de magic mushroom haar inzichten heeft gegeven in haar scheiding. Ze vertelde in een tv-programma dat ze tijdens een trip grote gedeeltes van haar scheiding had verwerkt. 

Steve Jobs 

Misschien is Steve Jobs wel één van de meest invloedrijke mensen ter wereld geweest. Hij was een uitvinder en een vernieuwer. Zo kwam hij altijd weer met nieuwe ideeën. Een bekende qoute van Steve Jobs is: ‘’LSD toont je de keerzijde van de medaille. Je weet niet wanneer het begint uit te werken, maar je weet het’’

The Beatles 

Dat er artiesten zijn die op basis van drugs mooie muziek hebben gemaakt mag bekend zijn. Maar deze creatieveling hebben hun beste muziek gemaakt nadat ze hun eerste LSD-trips hadden gehad. Dit deden ze dan ook veelvuldig samen. Ze geven allemaal los van elkaar aan dat de psychedelische middelen ervoor hebben gezorgd dat ze Barriers konden doorbreken. 

Bill Gates

Eén van de rijkste mensen ter wereld. Hij ontwikkelde Microsoft. Er is hem tijdens een interview weleens gevraagd of hij LSD of misschien Paddo’s had gebruikt. Hij gaf aan: ‘er zijn dingen in mijn jonge jaren waar ik niet in ben blijven hangen’. Dat geeft voor ons toch wel aan dat hij zeker een keer psychedelische middelen heeft gebruikt. 

Martien Meiland 

Hij heeft het nog nooit gedaan vertelt hij zelf. Maar voordat hij doodgaat wil hij het echt nog een keer proberen. Het is niet gek, want in Amsterdam willen steeds meer mensen een keer zien hoe het is om truffels of paddo’s te doen. Hij geeft antwoord op de vraag tijdens zijn eigen podcast. 

Wil jij meer weten over de werking van paddo’s en truffels. Of wil je weten hoe goed het voor je gezondheid kan zijn? Bekijk dit onderzoek.