Gebruik maken van bitcoin voor online aankopen

Ja u hoort het goed, bitcoins gebruiken voor online aankopen. Vanaf de intrede van bitcoin in Nederland zien we dat vele bedrijven hebben geprobeerd om de bitcoin als betaalmiddel te gebruiken. Het is voor velen een opluchting als ze al bitcoins hebben die ze misschien kwijt willen. Of je hebt leukere deals als je met bitcoins betaald bijvoorbeeld.

Winst met bitcoin betalingen

Als we kijken naar Amazon bijvoorbeeld, je kan niet rechtstreeks betalen met bitcoins maar er zijn vele Amazon giftcards die je met bitcoins kan kopen bij vele crypto exchanges en andere websites. Het leuke ervan is dat via deze giftcards je meer $ op je kaart kan hebben dan je hebt geïnvesteerd met de bitcoins. Hoe komt dat? Als je bijvoorbeeld een bitcoin hebt gekocht voor 100 dollar en je een giftcard gaat kopen met de bitcoin, merk je dat de bitcoin waarde plotseling 200 dollar waard is m.a.w. je hebt dus de optie om twee giftcards te kopen ter waarde van 100 dollar. De fluctuatie van de bitcoin zorgt ervoor dat mensen bitcoin blijven kopen en eigenlijk verlies je geen geld als je bitcoin transacties kan plegen. Je kan misschien inruilen voor andere crypto currencies. Verder weten we ook dat er speciale betalingssysteem is ontwikkeld om veilig te betalen of te handelen in bitcoin die bekend staat als BitPay.

Online betalingssysteem

Bitpay is de grootste en meest bekende betalingssysteem als het gaat om bitcoin. Het is heel makkelijk te registreren met je bank die je kan verbinden met je wallet en de bank. Zolang je het bedrag in dollars hebt aangegeven krijg je een bitpay invoice met daarop de hoeveelheid bitcoins die je hebt ontvangen. Met bitcoins in je wallet nu kan je gaan shoppen naar giftcards of andere bedrijven die al bitcoin accepteren De meest bekende en recente bedrijf die ook is gestart met het accepteren van bitcoins is Microsoft. Leuk toch voor de online gamers van de Xbox en pc-games? Nu kan je lekker wat bitcoins hebben op je wallet en bekostig je jouw eigen games zonder mama en papa lastig te vallen. Bitcoin online betalingen is de toekomst die nu aan het opbouwen is. Het duurt niet lang meer voordat eenieder digitaal zal beginnen te betalen.