/

Dit zijn de goedkoopste smartphones van 2020

Een smartphone gebruiken we allemaal, elke dag. Helaas zijn deze met de tijd niet bepaald goedkoper geworden. Sommige iPhones van Apple kosten zelfs meer dan 1000 euro! Voor iedereen die liever niet zoveel geld uit wil geven aan een nieuwe smartphone, hebben wij een handig lijstje gemaakt. Dit zijn namelijk de goedkoopste smartphones verkrijgbaar vanaf 2020! Welke staat op jouw verlanglijstje?

Samsung Galaxy A40

Dit model van Samsung is een zeer goede optie wat betreft prijs-kwaliteit verhouding. Ben je niet bijzonder kritisch op een smartphone, dan zul je meer dan tevreden zijn met de Samsung Galaxy A40. Die doet eigenlijk precies wat je van een werkende smartphone verwacht. Hij heeft een werkend touch screen met een fijn werkend scherm en presteert zoals ‘ie het zou moeten doen. Daarnaast maakt de Galaxy A40 ook bijzonder goede foto’s. Deze lijkt met heel veel verschillende features op de bekendste modellen van Samsung, maar heeft een veel zachtere prijs dan deze populairdere modellen.

Motorola one action

Motorola staat bekend als een van de meest goedkope telefoonmerken die er maar bestaan. De Motorola one action is hun nieuwste model. Hij kost slechts 250 euro en heeft misschien een lage prijs, maar is zeker wel hoog in kwaliteit. De telefoon heeft een werkgeheugen van 4 GB en een opslagruimte van 128 GB. En dat dus voor maar 250 euro. Daarnaast beschikt de One Action ook nog eens over drie camera’s aan de achterkant en is het scherm extreem scherp en helder. Wat betreft budgettelefoons is dit dus echt één van de beste opties die er momenteel op de markt te vinden zijn.

Iedereen grapt vaak over Nokia dat het vroeger de meest onverwoestbare telefoon was die je maar kon bedenken.

Nokia 4.2

Iedereen grapt vaak over Nokia dat het vroeger de meest onverwoestbare telefoon was die je maar kon bedenken. Naast het oude en vertrouwde model van vroeger heeft Nokia ook een smartphone op de markt gebracht, die nog niet eens 150(!) euro kost. De telefoon is verkrijgbaar in zwart en roze en biedt alle basics die je van een smartphone verwacht. Wil je hem nog goedkoper aanschaffen, houd dan goed de Sim only aanbiedingen in de gaten.

iPhone SE 2020

De iPhone SE is de budgetvariant onder de iPhones. Hij is alsnog iets duurder dan de andere telefoons in dit rijtje (op z’n goedkoopst, dus met de minste opslag) kost hij nog net geen 500,- euro. Toch is dit voor Apple-begrippen vrij goedkoop. Als je deze telefoon aanschaft met het goedkoopste sim only abonnement, ben je helemaal goed uit. Ondanks dat dit de budgetvariant is van Apple is het scherm en zijn de camera’s van zeer hoge kwaliteit en is de batterij vergelijkbaar met die van een iPhone 8.

Naast kijken naar een goedkope telefoon zou je natuurlijk ook kijken wat je zou kunnen doen om je huidige telefoon langer mee te laten gaan. Dit ode je natuurlijk al wanneer je voorzichtiger met je telefoon omgaat, maar je zou ook voorzichtiger met bepaalde onderdelen om kunnen gaan, zoals met de accu. Op iCulture staan genoeg tips over hoe je zo lang mogelijk met je batterijduur kunt doen.