Hoe kun je sleutelhangers personaliseren?

Een klein geschenk met een grote impact! Dat is een sleutelhanger. Hoe leuk is het om aan je sleutelbos een extra persoonlijke touch te geven?! Of om het bedrijfslogo te laten drukken op een sleutelhanger? Erg goed voor de naamsbekendheid van je bedrijf! Je sleutels neem je immers overal mee naartoe. Daarom mag het wel wat persoonlijker! Hoe doe je dit? Wij geven een aantal tips!

Sleutelhangers

Heb jij ook je hele huis vol liggen met sleutelhangers? Sleutelhangers worden vaak uitgedeeld op werk, bij beurzen, tijdens festivals etc. Heb je een eigen bedrijf dan zijn sleutelhangers met jouw logo daarom erg goede promotie. Je kan deze hangers vervolgens uitdelen aan de doelgroep om zo de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Hierdoor kan het aantal potentiële klanten groeien.

Sleutelhangers laten bedrukken

Wil je goedkope sleutelhangers laten bedrukken? Voor elke branche is er wel een bijpassende sleutelhanger. Je kunt je sleutelhanger bedrukken, doming of (laser)graveren. Bij deze twee laatste druktechnieken kan er minder snel slijtage optreden. Hierdoor blijft de sleutelhanger lange tijd mooi.

Sleutelhangers op maat gemaakt

Wil je het net iets specialer aanpakken dan alleen het drukken van een logo? Dan kan je de sleutelhanger ook op maat laten maken. Heb jij bijvoorbeeld een bedrijf in spijkerbroeken? Laat dan een sleutelhanger van een spijkerbroek maken met de naam van jouw bedrijf erop. Of heb je een bedrijf in gas? Dan kun je een gastank voor aan de sleutelbos laten ontwerpen! Erg origineel en goed voor de promotie van jouw bedrijf!

Sleutelhangers met lampje

Waarom zou je een sleutelhanger met lampje uitdelen? Een lampje aan je sleutelhanger is ideaal om het sleutelgat te vinden in het donker. Er zijn hangers met LED-lampjes, lampjes met een mini dynamo en zelfs lampjes die oplaadbaar zijn. Dat is nog eens een leuke én functionele giveaway.

Sleutelhangers met muntje

Een ander functionele optie is de sleutelhanger met een muntje eraan. Wie doet er nou geen boodschappen? Het muntje dat in de houder zit, is een alternatief voor muntgeld dat in het winkelwagentje gedaan moet worden, om hem in gebruik te kunnen nemen. Er zijn nog veel meer multifunctionele sleutelhangers te koop. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger met opener, kompas, karabijnhaak, key finder of bandenspanningmeter.