Tips voor een nieuw mobiel abonnement

Ben jij opzoek naar een nieuw mobiel abonnement? Dan kun je denken aan een abonnement met onbeperkt internet als je het liefst altijd bereikbaar wilt zijn. Houd jij meer van telefoneren? Dan kun je beter gaan voor een abonnement met onbeperkt telefoon minuten. Maar het één hoeft het ander niet te vervangen, omdat je ook voor een mobiel abonnement kunt gaan met zowel onbeperkt internetten als telefoneren. Maar welk abonnement sluit het best aan op jouw behoeftes en verwachtingen? En wat is nou precies het verschil tussen een abonnement met mobiel telefoon en een sim-only abonnement? Wij hebben alles wat je hierover moet weten op een rijtje gezet. Lees dus snel verder.

Bereikbaar

Onze telefoon is tegenwoordig onmisbaar, dus een abonnement dat aansluit aan jouw persoonlijke behoeftes ook. Wist je dat de gemiddelde Nederlander dagelijks meer dan twee uur op zijn of haar telefoon zit? Je zult het misschien niet denken, maar het smartphonemerk heeft hier bovendien invloed op. Als je een Apple gebruiker bent dan zit je gemiddeld tien minuten per dag langer op je iPhone. Daarnaast verschilt het blijkbaar ook per geslacht hoeveel tijd je spendeert achter je mobiel. Mannen spenderen namelijk gemiddeld minder tijd op hun mobiel dan vrouwen. Jongeren daarentegen wel meer, namelijk meer dan drie uur per dag. 

Sim only

Met een sim-only abonnement ben je hartstikke flexibel, aangezien er veel keuze is in bundels. Voor iedereen is er wel een bundel dat goed aansluit op zijn of haar behoeftes. Daarom is het eerste grote voordeel van een sim only abonnement de flexibiliteit die het met zich meebrengt. Dit komt ook doordat je een losse telefoon ernaast kan aanschaffen bij een provider of bij een belwinkel. Maar als je liever je oude mobiel houdt, omdat die nog in goede staat is, kan dat ook met een sim only abonnement. Dit zorgt ervoor dat deze abonnementsvorm ongebondenheid met zich meebrengt, omdat je abonnement op deze manier niet aan een telefoon gebonden is.  

Mobiele abonnement

Ben je op het moment niet tevreden met je huidige telefoon en koop je liever een nieuwe? Dan kun je beter een abonnement afsluiten met een mobiele telefoon erin. Dit zorgt ervoor dat je de nieuwe telefoon ook niet in één keer hoeft te betalen, want de kosten zijn per maand. Doordat je een maandelijks bedrag betaalt, kun je alsnog de mobiel aanschaffen die je altijd al wilt. Hierbij is het niet nodig dat je op het aanschafmoment het gehele bedrag op je rekening hebt. Maar welke telefoon past het best bij jou? Er zijn verschillende telefoons verkrijgbaar in verschillende prijsklasse. Ben jij voornamelijk geïnteresseerd in de nieuwste high-end telefoons? Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste editie van de Samsung Galaxy Telefoons. Met deze telefoon geniet je van de beste features zoals de haarfijne en scherpe camera. Maar ook de processor is nog nooit zo snel geweest ten opzichte van eerdere edities. Wist je dat je ook een Samsung Gaxaly horloge kunt aanschaffen? Deze high-tech smartwatch kan je gemakkelijk koppelen aan je Samsung Galaxy telefoon. Hierdoor kun je ook apps openen op je horloge als je telefoon op dat moment niet binnen handbereik is.