Vijf leuke ideeën voor Singles Day

Singles Day komt er weer aan, en dat betekent niet dat iedereen die single is zich treurig hoeft te voelen of zijn/haar relatiestatus. Single zijn is helemaal niet erg of raar, er zitten juist heel veel voordelen aan! Deze dag kun je er bijvoorbeeld pérfect voor uittrekken om jezelf eens goed te verwennen.

Plan een shopsessie in

Het grote voordeel van Singles Day is dat de kortingen je om de oren vliegen. Tijd om jezelf eens goed te verwennen! Met een grote dosis aan Tony Chocolonely, misschien wel wat nieuwe lingerie, coole gadgets, nieuwe schoenen: you name it en er is op Singles Day korting op te vingen. Het ultieme excuus om even te shoppen, toch?

Tijd voor me-time

Het idee van Singles Day is dat je een positieve relatie hebt met jezelf. Dat moet je koesteren. Daarom is Singles Day uitermate geschikt om even wat me-time in te plannen. Doe een masker in je haar (kokosolie werkt ook uitstekend, mocht je dat in de keuken hebben staan), een gezichtsmasker op (het liefst een peel-off masker – ZO fijn!) of geef jezelf een mani- en pedicure.

Netflix and… niks

Wat is een betere dag om jezelf lekker in bed te nestelen vergezeld door Netflix, dan Singles Day? Nu er geen (vaste) relatie in het spel is om samen mee te Netflixen, kun jij je in je eentje vol focussen op die ene bingeworthy serie of film. Dit zijn volgens Streamfreak de nieuwste en populairste series die je nu op Netflix kunt vinden. Welke ga jij kijken?

Een lange wandeling

Soms is het zó ontspannen om je hoofd even helemaal leeg te maken tijdens een lange wandeling. Door het park, door het bos, of soms gewoon door de stad waar je loopt. Volgens medici is wandelen één van de gezondste manieren om te bewegen en je komt ook nog eens lekker tot rust na een goede wandeling in de buitenlucht.

Spreek af met vrienden

Ook al ben jij misschien wel heel oké met je single bestaan, het kan zijn dat jouw vrienden of vriendinnen dat wat minder zijn en dat Singles Day ze misschien wat eenzaam laat voelen. Singles Day is dan ook een heel goede reden om jullie single zijn samen eens extra goed te vieren door je feestkleding uit de kast te trekken en de stad in te gaan. Wie weet kom je wel hele leuke andere singles tegen!